Calisto posluje kao
ekskluzivni zastupnik Gartnera
za Hrvatsku i Srbiju.

Hrvatska, Zagreb

U našem uredu u Zagrebu djeluje tim koji se sastoji od troje članova, zaduženih za operativne aktivnosti poslovanja ureda, prvenstveno prodaju,marketing, organizaciju lokalnih konferencije, te podršku korisnicima.

Nataša Glavović, Client Partner

Nataša prati korištenje usluge od strane aktivnih korisnika, te im proaktivno pomaže u pronalaženju adekvatnih istraživanja i preporuča razgovore s analitičarima. Prilikom prve registracije, nakon aktivacije usluge, Nataša pomaže korisnicima u bržem snalaženju, a pomaže i potencijalnim korisnicima koji žele otvoriti svoj "testni" račun na Gartnerovom portalu i isprobati uslugu prije ugovaranja konkretnih servisa/licenci. Nataša također vodi marketinške aktivnosti, te poslove oko organizacije lokalnih konferencija.

Ivan Maglić, Direktor ureda

Ivan je Direktor regionalnog ureda, i od samog početka suradnje s Gartnerom, a koji datira od 2000. godine, organizira i vodi prodajne aktivnosti, kao i sveukupno operativno poslovanje ureda. Prodajne aktivnosti pokrivaju prvenstveno Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju, a pokrivamo i interese korisnika u Crnoj Gori i Makedoniji.

Boris Vrabec, Executive Partner

Boris ima zadaću pružati podršku našim korisnicima koji su članovi "Executive Program"-a, posebne kategorije usluge koja osigurava pristup Gartnerovim istraživanjima, ali i podršku internog Gartnerovog tima u optimalnom korištenju i pristupu kako istraživanjima, tako i Gartnerovim analitičarima. Boris također povezuje korisnike ovih usluga sa drugim klijentima širom svijeta u svrhu razmjene iskustva (danas "Executive Program" broji preko 7.000 članova).

Srbija, Beograd

Calisto djeluje kao zastupnik Gartnera za Srbiju od 2007. godine, te smo u tom periodu uspjeli realizirati suradnju s nekoliko vodećih srpskih kompanija. Vjerujemo da je to tek početak i da postoji veliki potencijal za daljnji razvoj Gartnerovog poslovanja u Srbiji.

Danijela Trkulja, Direktor ureda

Danijela je odgovorna za operacije u Srbiji – prvenstveno prodajne aktivnosti, komunikaciju s klijentima i prospektima, organizaciju lokalnih konferencija i praćenje realizacije ugovora. U Beogradu djelujemo kroz posebnu pravnu osobu, poduzeće "Calisto Adriatic d.o.o." čiji je Danijela direktor.